Українські корабели продовжують будувати танкери: Замовляють дуже меркантильні та прискіпливі до якості голландці

На Херсонській верфі Smart Maritime Group здійснюється етап фарбування танкера-хімовоза Nevada, після чого танкер буде переданий голландському замовнику.

Урочиста церемонія закладки корпусу танкера Nevada відбулася на Херсонщині верфі SMG 14 червня 2018 року, , зазначають Патріоти України. А здача замовнику має відбутись у найближчий місяць, запевняє керівництво верфі.

SMG та VEKA Shipbuilding B.V. уклали контракт на будівництво двох однотипних насичених корпусів танкерів-хімовозів в травні 2018 року. Закладка корпусу танкера Nebraska проведена на Миколаївській верфі SMG 10 липня.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...