Українці платитимуть податки по-новому: Що треба знати

Державна казначейська служба України встановила перехідний період для запуску централізованої моделі зарахування податків, зборів та інших обов'язкових платежів у державний і місцеві бюджети до 11 вересня 2018 року, повідомляють Патріоти України.

«Граничний термін перехідного періоду функціонування централізованої моделі виконання дохідної частини бюджетів закінчується 10 вересня», - повідомляється на сайті Держказначейства. Відзначається, що старі бюджетні рахунки для сплати податків, зборів та інших платежів на балансі головних управлінь казначейства в областях і м. Києві діятимуть до 11 вересня, після чого будуть закриті, а кошти повертатимуться платникам.

Одночасно в Держказначействі поінформували, що з 2 липня вже функціонують нові рахунки для сплати податків, зборів та інших платежів до державного та місцевих бюджетів, відкриті на балансі центрального апарату казначейства (МФО - 899998). Щоб уникнути недоїмки та податкового боргу в Держказначействі рекомендували сплачувати податки та інші платежі до бюджетів на нові рахунки, реквізити яких розміщені на веб-сторінках казначейства та його управлінь.

Українці можуть "вибити" пенсію, яку їм не видали: Юрист порадив, як треба діяти

вівторок, 19 березень 2024, 8:46

Незважаючи на періодичні підвищення пенсій, їх сума не завжди встигає за ростом інфляції, тому для багатьох людей, які вийшли на заслужений відпочинок, кожна сотня-друга гривень має важливе значення, передають Патріоти України. Що вже говорити про ситу...

У перемогу України вірять, це видно по ринку землі: Як змінилася ситуація з вартістю і хто може купувати землю

вівторок, 19 березень 2024, 8:30

В Україні дорожчає земля. Навіть повномасштабна війна не змогла зупинити попит на ділянки сільськогосподарського призначення, передають Патріоти України. З 1 січня 2024-го правила продажу землі змінили. Ліміт на покупця збільшили зі 100 га до 10 тис. г...