Українцям таки накинуть на шиї "газовий зашморг"? Кабмін збирається на екстренне засідання

Кабінет міністрів України проведе екстрене засідання у п'ятницю через ціну на газ, повідомляють Патріоти України з посиланням на джерела серед членів уряду.

За їхніми словами, засідання стосується ціни на газ і заплановано на 16.00. На уточнення, чи збирається прем'єр Володимир Гройсман виносити питання щодо підвищення ціни на газ, одне з джерел сказало: "ніхто цього не знає".

Разом з тим, інші джерела і в уряді, і в парламенті стверджують, що ціну на газ можуть підняти на 23%. На сайті уряду повідомлень про засідання немає.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...