У пошуках останнього дурня в ланцюзі: "Євробляхери" почали скидати своїх "коників" за смішні гроші

Авто із Європи можна придбати за ціною від 300 доларів.

Євробляхи вже нікому не потрібні? Фото: соцмережі.

Українці почали продавати нерозмитнені авто на "євробляхах" за кілька сотень доларів. Відповідні оголошення на автомобільних сайтах знайшли журналісти, передають Патріоти України.

Як наголошується в повідомленні, вибір використаних авто на єврореєстраціі починається з 300 доларів. Ось кілька прикладів: автомобіль Peugeut 2005 продають всього за 290 доларів. В оголошенні власник вказує, що ціна обумовлена тим, що терміново потрібні гроші; Opel 2001 року пропонують за 300 доларів. Машину купили через 3 дні після публікації оголошення, незважаючи на те, що авто після ДТП; нерозмитнений Volkswagen 1998 року готові віддати за 12 тис. грн .; терміново продають Daewoo Nubira 1998 роки за 400 доларів, тому що також терміново потрібні гроші; нерозмитнений Оpel Omega 1999 року продають за 500 доларів.
І подібних оголошень чимало. Незважаючи на те, що власники нерозмитнених "євроблях" кажуть, що продають авто за низькою ціною через термінову необхідність в грошах, не забувайте, що 25 листопада вступили в силу закони про акцизи на легкові автомобілі, а також про посилення контролю за використанням автомобілів на іноземній реєстрації. Ці нові закони передбачають підвищення штрафів за користування нерозмитнених авто і найголовніше, вже не діє норма, яка дозволяла порушувати митні правила для евроблях.
Невідомо, що спричинило масовий продаж нерозмитнених евроблях: нові правила користування "евробляхамі" або передноворічна потреба в коштах. Але зауважимо, що з моменту дії Закону, тобто за 16 днів, в Україні розмитнили лише 1000 авто на іноземній реєстрації.
Джерело: УНН

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...