В Україні вводять новий спосіб розрахунку вартості газу

НАК "Нафтогаз України" повідомив, що від 1 січня 2018 року в Україні на 8,2-8,4% зростуть ціни на газ для промислових споживачів та інших суб'єктів господарювання.

Ілюстрація: imagecdn3.luxnet.ua

В Україні розробляють нову формулу ціни на газ. Розраховувати по-новому почнуть з наступного опалювального сезону. Однак кінцева вартість газу залежатиме від ситуації на зовнішніх ринках, повідомляють Патріоти України.

"Ми створюємо нову формулу, яка діятиме з наступного опалювального сезону. Ціна залежатиме не від нас, а від коливань на зовнішніх ринках", - повідомив прем`єр-міністр Володимир Гройсман.

Фінансування пенсій в Україні опинилося під загрозою? Що кажуть у Кабміні

вівторок, 30 квітень 2024, 16:43

Низка подій в останні місяці привела до того, що під загрозою опинилися не тільки виплати другої пенсії українцям, але й фінансування пенсій та соціальних виплат в Україні в цілому, передають Патріоти України. І головна причина виникнення такої ситуаці...

Українці переходять на безготівкові операції на рівні з Західною Європою: Що це означає

вівторок, 30 квітень 2024, 15:54

Українці активно користуються безготівковими операціями, виконуючи в середньому 90 транзакцій з платіжними картками та 41 кредитний переказ протягом півроку. Ця тенденція виходить за рамки країн Європи, переважаючи такі країни, як Франція та Німеччина....