В Україні зупинена робота платіжної системи

Причиною стало порушення закону.

Фото: interfax.ru

Національний банк України зупинив переказ коштів у внутрішньодержавну платіжну систему 24NONSTOP, платіжною організацією якої є ТОВ "АЙ ТІ ФІНАНС". Про це повідомляє прес-служба регулятора, передають Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

"Рішення про застосування такого заходу впливу регулятор ухвалив, керуючись пунктом 41.6 статті 41 Закону України "Про платіжні системи та переказ коштів в Україні", за порушення вимог законодавства України з питань діяльності платіжних систем і нормативно-правових актів НБУ, що містять вимоги щодо зупинки здійснення фінансових операцій", - пояснили в Нацбанку.

Національний банк України зобов'язав ТОВ "АЙ ТІ ФІНАНС" повідомити учасників внутрішньодержавної платіжної системи 24NONSTOP про призупинення здійснення ними переказу коштів у цій системі. Діяльність внутрішньодержавної платіжної системи 24NONSTOP зупинена з 5 січня 2016 року до усунення ТОВ "АЙ ТІ ФІНАНС" порушень законодавства.

Щоб уникнути дефіциту: Фінляндія хоче побудувати завод з виробництва тротилу

неділя, 5 травень 2024, 15:05

Уряд Фінляндії має намір якнайшвидше побудувати на своїй території завод із виробництва тротилу, аби надолужити дефіцит боєприпасів після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, та просить допомоги в НАТО. Про це повідомляють Патріоти України з по...

Процес запущено: Кредитори України втрачають терпіння і хочуть добитися виплат відсотків за боргом, - WSJ

неділя, 5 травень 2024, 9:56

Компанії BlackRock та Pimco сформували комітет та найняли юристів для ведення переговорів з Україною. Вони прагнуть отримати до 500 млн доларів річних у вигляді відсоткових платежів. Про це пише видання "Обозреватель" з посиланням на The Wall Street Jo...