Великі плани: Китай готує відкриття ще одного заводу в Україні, - ЗМІ

Новий проект китайці хочуть запустити у Чернігівській області, пишуть видання.

КНР цікавить вигідне географічне положення України. Фото: "Forbes Україна"

Китай продовжує нарощувати інвестиції в економіку України. Представники КНР напередодні прибули з робочим візитом в Україну з метою запуску нового проекту. Як повідомляють українські ЗМІ, китайська сторона готує відкриття нового заводу з виробництва дверних комплектуючих на території України. Про це пише "Діалог", передають Патріоти України.

Делегація Китаю вже прибула до Чернігівської області, де керівництво іноземної компанії планує відкрити новий завод, який вироблятиме замки і дверні ручки. Китайська делегація вже провела ряд зустрічей з керівниками області та кількох департаментів економічного розвитку. В ході зустрічей були узгоджені всі питання і обсяг інвестицій з боку китайської компанії.

Як повідомляють аналітики, Китай цікавить вигідне географічне положення України по відношенню до Європи, адже китайці планують реалізувати свою продукцію не тільки в Україні, але і в Європейському Союзі. На першому етапі буде відкрито цех на 100 робочих місць, згодом китайці планують розширювати потужності підприємства.

Чи буде долар по 50 грн: У Мінекономіки розповіли, чого очікувати від курсу в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:30

У Міністерстві економіки очікують, що у 2027 році обмінний курс долара в Україні може сягнути 49,6 грн. Таким чином, у міністерстві прогнозують значну девальвацію гривні протягом найближчих років - наприклад, прогнозний курс, "записаний" урядом у бюдже...

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...