Війна не завадила: Стало відомо, скільки іноземних підприємств відкрилося в Україні протягом чотирьох останніх років

Переконати інвестувати в країну, яка протистоїть збройній агресії, було важко, але це вдалося.

В Україні продовжують відкриватися нові підприємства. Фото: belsat.eu.

В Україні з 2014 року було побудовано і почало працювати 238 підприємств. Лише у 2018 році було збудовано 83 нових підприємства. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на виступ Президента України Петра Порошенка на форумі в Давосі.

"Ми – єдина держава і єдина президентська команда, які виконали шість меморандумів про співпрацю разом з міжнародними фінансовими організаціями. Ніколи такого в Україні не було”, – сказав Порошенко в ході Національної інвестиційної ради в Українському домі у швейцарському Давосі.

За словами глави держави, переконати інвестувати в країну, яка протистоїть збройній агресії, було важко, але влада України виконує взяті на себе зобов’язання та проводить реформи.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...