Він просто не уточняв, якими будуть рекорди: У мережі висміяли "ривок" Путіна в 2018-му році

Російський президент дійсно досягнув певних рекордів: ціни на бензин збільшилися на 15%, рубль обвалився на 20%.

Путін може пишатися своїми "рекордами". Фото: ТАСС.

У мережі згадали обіцянку президента Росії Володимира Путіна здійснити "ривок" і підвели статистичні підсумки 2018 року. Про це пишуть в Telegram каналі "Депутатські будні", передають Патріоти України.

"Ми, депутати, були одними з тих, хто повинен був забезпечити цей самий ривок. Втім, як і міністри, губернатори, сам Володимир Володимирович і його друзі. Загалом, ми намагалися. Ловіть статистику", - йдеться в пості.

Як наголошується, в 2018 році в РФ було встановлено антирекорд з 2008 року по спаду населення - 193,1 тисяча осіб. Також був підвищений пенсійний вік, ПДВ, акцизи, ціни на послуги ЖКГ. Був введений туристичний збір і податок на самозайнятих.

При цьому, ціни на бензин збільшилися на 15%. Рубль обвалився на 20%. В офшори було вивезено 67,5 млрд доларів. "Можете не дякувати", - з сарказмом пишуть автори поста від імені депутатів РФ.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...