"Всегда "пропадает" перед ростом цен": Жителі окупованого Луганська скаржаться на відсутність бензину

На думку місцевих жителів, зникнення пального - це ознака швидкого підняття цін.

У окупованому Луганську. Фото: соцмережі.

Жителі окупованого Луганська в соцмережах обурені відсутністю бензину на заправках, передають Патріоти України.
Луганчани зазначають, що бензину або немає, або він дорогий. На думку місцевих жителів, зникнення пального - це ознака швидкого підняття цін на бензин.
Користувачі пишуть: «Есть слух, что будет он не менее 50 рублей. Возможно, с ценой не определятся», «Вполне может быть! Всегда бензин „пропадает“ перед ростом цен на него. Ажиотаж „нехватки“ искусственно создается, что потом автовладельцы готовы брать его по любой цене…».

Деякі зазначають, що бензин в місті є, але ціна на нього поки невідома: «Луганск ааааааа б!!! еду знач я сегодня по Луге. нужно заправиться. еду мимо одной заправки-цены на бенз нет никакой на стенде. заехал, спросил — нету бенза. так же на второй, третьей, четвертой. Спрашую — Что ж такое, опять бенз перекрыли? ответ-Бензин есть, только цены на него нет!».



Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...