Вже акумульовано 1 млрд 70 тис гривень: Саакашвілі особисто приїхав на реконструкцію дороги Одеса-Рені (відео)

Одна з головних обіцянок губернатора – відновити стратегічну трасу, яка має значно покращити зв’язок з майже відрізаною від решти України Південною Бессарабією.

Міхеїл Саакашвілі

Віддалені від політичного центру області дунайські міста України, як відома мають досить поганеньку шляхову комунікацію з рештою України. Будівництво має значно покращити таку ситуацію, нагадують Патріоти України. Ось що написав пан Саакашвілі на своїй сторінці ФБ.

Сьогодні, після зимової перерви, продовжилося відновлення дороги Одеса-Рені. Вже акумульовано 1 млрд 70 тис гривень і цього вистачить на відновлення усіх пошкоджених ділянок дороги протягом року, а якщо Відкритий митний простір стане функціонувати за графіком, у нас з'явиться ще кілька сот мільйонів додатково.

Крім того, ми ведемо переговори з міжнародними фондами і я впевнений, що нам вдасться отримати ще більше грошей на дороги. Зараз головне, щоб всі тендери пройшли чесно. Ми запрошуємо великі міжнародні дорожні компанії в наш регіон і я найближчим часом збираюся з ними зустрітися, щоб ми отримали якісні дороги, які можна буде експлуатувати довгі роки.

FaceBook відео завантажується...

Скандал набирає обертів: Італія викликала посла Росії на килим через привласнення бізнесу

неділя, 28 квітень 2024, 11:52

Міністерство закордонних справ Італії викликало посла Росії у Римі після того, як Москва передала дочірню компанії італійської групи Ariston Thermo Group державному енергетичному гіганту "Газпром". Про це повідомив міністр закордонних справ Італії Анто...

Оце так: Німеччина категорично проти вилучення активів РФ на користь України

неділя, 28 квітень 2024, 10:50

Німеччина виступає категорично проти спроб вилучити частину майже 300 мільярдів доларів заморожених активів Кремля. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як передає видання, у Німеччині побоюються, що це створить прецедент і ...