WebMoney під забороною: Експерти пояснили, як українцям вивести гроші з системи

Доведеться заплатити високу комісію.

Ілюстрація: novosti-n.org

Вивести гроші з електронної платіжної системи WebMoney, яку внесли до списку санкцій Ради національної безпеки і оборони України, можна двома способами, повідомляють Патріоти України з посиланням на Економічну правду.

Інтернет-обмінники купують 100 WMU по 50 грн, які готові перевести на картку ПриватБанку. Також можна скористатися сервісом "P2P вивід на банківську карту", посилання на який є на сайті WebMoney Україна. Таким чином 100 WMU можна продати в середньому за 80 грн, які переведуть на картку ПриватБанку.

Нагадаємо, що санкції проти WebMoney передбачають блокування активів, обмеження торгових операцій, запобігання виведення капіталів за межі України, призупинення виконання економічних і фінансових зобов'язань, анулювання або призупинення ліцензій та інших дозволів.


В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...