За 5 євро до Лондона: Відсьогодні українці зможуть літати до столиці Великобританії вдвічі дешевше, ніж проїхатись у її метрополітені

Транспортний прорив, котрий так давно обіцяв профільний міністр Омелян, і котрому чинив шалений супротив олігарх Коломойський зі своїм МАУ таки стався.

Ryanair нарощує свою присутність в Україні.

Квитки авіакомпанії Ryanair для українців із 20 листопада 2018 року суттєво подешевшають. Про це йшлося на зустрічі президента Петра Порошенка з дирекцією Ryanair, яка прибула до Києва, зазначають Патріоти України.

"На сьогоднішній день найдешевший квиток є 9 євро (283 грн). А після обіду, з'являться квитки по 5 євро (157 грн) до Лондона", - заявив Порошенко.

"Друга цифра, яку ми почули, що фактично сьогоднішня мета Ryanair - один мільйон пасажирів за рік. Вже сьогодні маємо більше 550 тисяч (пасажирів. - ред.) із Борисполя і більше 250 тисяч зі Львова. Цифра мільйон - цілком реальна. За 3-5 років вийдемо на цифру, коли лише Ryanair перевезе 10% населення України.

Це етап, механізм посилення нашої інтеграції в Євросоюз. Краще один раз побачити ЄС, переконатися у перевагах європейського напрямку, ніж сто раз почути російську пропаганду про те, як там все погано", - сказав президент.

Порошенко подякував Ryanair і додав: "Компанії з Німеччини, Польщі, Великої Британії мають чухати потилицю, знижувати ціни і підвищувати сервіси для того, щоб конкурувати".

Варто нагадати, що перший захід Ryanair на український ринок був зірваний через позицію МАУ і її вплив
на керівництво «Борисполя». Як стверджував ряд джерел, авіакомпанія
Коломойського не хотіла допускати провідного лоукостера світу перш за все на «жирнючий»
маршрут Київ-Лондон. Як бачимо ,через пару років все змінилося докорінно, на
радість пасажирів.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

Готують варіанти: Cтало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...