"За день маємо 10 тис. гривень": Валютники заявили про неймовірні заробітки на чорному ринку

Банкіри між собою обговорюють цифру у 31 гривню за долар, валютники цьому тільки раді.

Ілюстрація: domik.ua

На чорному ринку неймовірні заробітки на валюті. За день валютники заробляють від 10 до 40 тис. гривень. Про це Gazeta.ua розповів валютник Володимир. У цьому бізнесі чоловік понад 15 років, повідомляють Патріоти України.

"Через велику маржу, яка вже два місяці становить від 1,5 до 1,8 гривні ми непогано заробляємо. До нас ідуть бізнесмени, депутати та й звичайні люди, яким треба поміняти швидко і надійно. Великі суми від 10 тис. доларів зараз замовляють заздалегідь. Щодня продаємо від 5 до 14 тис. доларів. Замовники є з Києва, Дніпра, Львова. За потреби їдемо прямісінько до замовника. Нам це вигідно".

Валюту купують через знайомих у банках. Вчора був дефіцит валюти в обмінниках. Хоча Нацбанк продав 55 мільйонів доларів, попит був на 82 мільйони.

"Ми щодня забираємо відведений ліміт валюти. Бувають і такі дні, коли в міняйл мало купують доларів, - пояснює Володимир. - Переважно, коли долар різко падає по курсу НБУ. Але зараз прогноз, що він лиш дорожчатиме. Банкіри між собою обговорюють цифру у 31 гривню за долар. Думаю це буде вже до кінця місяця".

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

Готують варіанти: Cтало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...