"За день маємо 10 тис. гривень": Валютники заявили про неймовірні заробітки на чорному ринку

Банкіри між собою обговорюють цифру у 31 гривню за долар, валютники цьому тільки раді.

Ілюстрація: domik.ua

На чорному ринку неймовірні заробітки на валюті. За день валютники заробляють від 10 до 40 тис. гривень. Про це Gazeta.ua розповів валютник Володимир. У цьому бізнесі чоловік понад 15 років, повідомляють Патріоти України.

"Через велику маржу, яка вже два місяці становить від 1,5 до 1,8 гривні ми непогано заробляємо. До нас ідуть бізнесмени, депутати та й звичайні люди, яким треба поміняти швидко і надійно. Великі суми від 10 тис. доларів зараз замовляють заздалегідь. Щодня продаємо від 5 до 14 тис. доларів. Замовники є з Києва, Дніпра, Львова. За потреби їдемо прямісінько до замовника. Нам це вигідно".

Валюту купують через знайомих у банках. Вчора був дефіцит валюти в обмінниках. Хоча Нацбанк продав 55 мільйонів доларів, попит був на 82 мільйони.

"Ми щодня забираємо відведений ліміт валюти. Бувають і такі дні, коли в міняйл мало купують доларів, - пояснює Володимир. - Переважно, коли долар різко падає по курсу НБУ. Але зараз прогноз, що він лиш дорожчатиме. Банкіри між собою обговорюють цифру у 31 гривню за долар. Думаю це буде вже до кінця місяця".

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Такого ще не було! Польща фіксує радикальні зміни на ринку праці

п’ятниця, 26 липень 2024, 22:30

У Польщі кількість безробітних упала до мінімуму 1990 року. Про це пише Wpost, посилаючись на дані Центрального статистичного управління (GUS), передають Патріоти України. Так, у Польщі значно скоротився рівень безробіття. Так мало людей без роботи, як...