Закидаємо світ своїми яйцями: Провідний виробник України прорвався на перспективні ринки Азії та Африки

Якість яєць AVANGARDCO IPL тепер підтверджена ще і сертифікатом відповідності стандарту Halal.

Українські яйця визнали халяльними. Фото: Національний промисловий портал.

Найбільший в Україні виробник яєць і сухих яєчних продуктів агрохолдинг «Авангард» отримав сертифікат про відповідність стандарту Halal. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу компанії.

Відтепер якість яєць AVANGARDCO IPL підтверджена ще і сертифікатом відповідності стандарту Halal. Отримання сертифікату дозволить розширити ринок збуту в країнах Близького Сходу, Африки та Азії.

Оборот європейського ринку «Halal» продуктів становить приблизно $ 66 млрд,, а протягом наступного десятиліття він може збільшитися ще на 20-25%. Світовий ринок продуктів, що відповідають стандартам «Halal», оцінюється в $ 500 млрд.

Втрачає ринки та валютну виручку: Bloomberg з'ясував, на скільки наразі впав російський експорт дизпалива

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:05

Експорт дизельного пального з Росії впав на 25% через атаки безпілотників на НПЗ, повідомило агентство Bloomberg. . Так, згідно з даними аналітичної компанії Kpler, за 10 днів до 13 квітня експорт російського дизеля становив у середньому 0,74 млн бар...

Гривня оновила антирекорд до долара США: Нацбанк підтягнув офіційний курс до біржевого

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:56

За підсумками торгів на міжбанку Нацбанк встановив офіційний курс гривні до долара на п'ятницю, 19 квітня, на рівні 39,6037 грн/$. Це новий історичний мінімум, попередній було зафіксовано на початку цього тижня на рівні 39,5737 грн/$. . Водночас курс...