Замість "Стіни"? У Кабміні відзвітували про облаштування укріплень на кордоні з РФ

Згідно зі звітом, всього з бюджету було витрачено 400 млн гривень.

Ілюстрація:tyzhden.ua

На кордоні між Україною і Росією обладнали 230 кілометрів протитанкових ровів. Про це йдеться у звіті Кабінету міністрів, передають Патріоти України.

Проводились роботи в Чернігівській та Харківській областях, де звели 72 км обгороджувального паркану, проклали 115 км рокадних доріг, а також облаштували 10 вогневих позицій на 10 осіб і п'ять опорних пунктів.

Також уряд закупив чотири бойові модулі на базі легкоброньованої платформи "Тритон". Систему оптико-електронного спостереження запустили в Дергачівському районі Харківської області. Всього з бюджету було витрачено 400 млн гривень.

Як повідомлялося раніше, Кабмін вирішив встановлювати на кордоні стовпчики по 9810 грн за одиницю.

Не пропустіть! У українців забиратимуть землю - для правильного оформлення лишились лічені місяці

неділя, 12 травень 2024, 9:57

В Україні земельні паї, на які досі правильно не оформили право власності, забиратимуть та віддаватимуть місцевим громадам. Цей процес розпочнуть 1 січня 2025 року. Уповноважений ВР України з прав людини Дмитро Лубінець заявив, що цей термін треба про...

Справжні труднощі ще не почалися: В "Укренерго" заявили, що можуть повернути погодинні відключення світла

неділя, 12 травень 2024, 8:30

На українську енергетику чекає дуже непросте літо. Очікується, що споживання електроенергії зростатиме, а її виробництво, навпаки, падатиме. У такому разі може погіршитися дефіцит струму. Якщо це станеться, буде введено погодинні графіки відключень, як...