Запахло виборами: Порошенко доручив Кабміну невідкладно покращити життя пенсіонерам (відео)

Президент розпорядився вже восени підняти пенсії, скасувати оподаткування пенсій і всі обмеження для пенсіонерів, які працюють.

Петро Порошенко. Фото:скрін відео

Президент Петро Порошенко доручив Кабінету міністрів восени збільшити розмір пенсій та скасувати їх оподаткування. Відповідне доручення Порошенко зробив на Нацраді реформ. Про це повідомив прес-секретар президента Святослав Цеголко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Президент на Нацраді реформ доручив уряду вже восени підняти пенсії, скасувати оподаткування пенсій і всі обмеження для пенсіонерів, які працюють", - написав він.

"Підвищення мінімальної пенсії відбудеться цього року, і я думаю, що можна розглянути можливість перенести це з грудня на листопад або навіть й на жовтень", - сказав президент.

"Окреме питання – обмеження пенсій для працюючих пенсіонерів. Я наголошую на тому, що на сьогоднішній день ми зацікавлені в тому, щоб пенсіонери продовжували працювати. І не треба їх вичавлювати з робочих місць.

Думаю, що невиправданим є обмеження пенсій працюючим пенсіонерам і оподаткування пенсій", - додав він. Також президент заявив, що вже цього року можна зробити осучаснення пенсій.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...