Збіднів? Порошенко випав з ТОП-10 найбагатших людей України

Сумарний статок глави держави склав 542 млн доларів,

Фото: gordonua.comПрезидент України Петро Порошенко випав з першої десятки найбагатших людей країни, повідомляють Патріоти України з посиланням на дані журналу "Фокус".

Таким чином, за рік Порошенко втратив одну позицію в рейтингу топ-100 найбагатших українців і зайняв 11 місце у відповідному списку.

Рейтинг в черговий раз очолив засновник компанії "Систем Кепітал Менеджмент" Рінат Ахметов. Його статки сягнули 3,1 млрд доларів.

Друге і третє місце дісталося співвласникам групи "Приват" Ігорю Коломойському і Геннадію Боголюбову - 1,6 млрд доларів і 1,5 млрд доларів, відповідно.

Четверте місце в рейтингу найбагатших людей України зайняв засновник інвестиційно-консалтингової групи EastOne Віктор Пінчук, статок якого склав 1,4 млрд доларів

Замкнув п'ятірку власник групи компаній Ferrexpo Костянтин Жеваго з капіталом в 1 млрд доларів. За рік він піднявся на три рядки в рейтингу.

НБУ знову знизив облікову ставку: На що це вплине і чого чекати

четвер, 25 квітень 2024, 15:30

Національний банк України (НБУ) ухвалив рішення знизити облікову ставку з 14,5% до 13,5% річних з 26 квітня 2024 року. Таким чином, НБУ продовжив цикл зниження облікової ставки, розпочатий у липні минулого року. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, ...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...