Здійснилось: Ілон Маск відкрив перший швидкісний підземний тунель у світі (відео)

​Будівництво тестового тунелю обійшлося The Boring Company в 10 мільйонів доларів.

Як розповів Маск на презентації, яка транслювалася на сайті The Boring Company, для швидкого проїзду тунелем машини обладнали висувними бічними колесами, які висуватимуться і забиратимуться по необхідності, зазначають Патріоти України. Технологію винахідник продемонстрував на автомобілі власної марки Tesla. За словами підприємця, такі колеса можуть бути виготовлені і для інших автономних електромобілів.

«Можна їхати зі швидкістю понад 240 кілометрів на годину. На цій швидкості здається, що телепортуєшся по місту. <...> У всіх тунелях будуть постійно циркулюючі автомобілі для пішоходів і велосипедистів», - написав Маск в твіттері».

Тесла в BoringCompany тунелі з колісним механізмом, що прибирається, відозмінює вагон поїзда на залізничний привід і назад.

Ілон Маск заснував бурову компанію The Boring Company в кінці 2016 року. План передбачає паралельне будівництво двох мереж тунелів в районі Лос-Анджелеса (Каліфорнія) і в столичному регіоні на Східному узбережжі.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...