"Жаба заіскрила": На російському сегменті МКС сталася надзвичайна подія через стикування Dragon-2

​Флюїди ненависті з Москви до корабля, котрий має змінити застарілі морально російсько-радянські «Союзи», були такі потужні, що російське обладнання на станції не витримало. Багато хто в цьому вбачає доленосний знак.

Сила думки. Дмитро Рогозін надсилає сигнал

На російському сегменті Міжнародної космічної станції спрацював сигнал тривоги після стикування з американським кораблем Dragon-2. Однак попередження виявилося хибним. Про це на Землю доповів екіпаж МКС, зазначають Патріоти України.

Згідно переговорів екіпажу, що транслюються на сайті NASA, космонавти доповіли на Землю про спрацювання сигналізації на російському сегменті МКС, пов'язаному з відмовою системи генерації кисню "Електрон-ВМ», що знаходиться в модулі «Зірка».

Перед відкриттям люка росіянин Олег Кононенко, канадець Давид Сен-Жак і американка Енн Макклейн наділи захисні маски, щоб убезпечити себе від шкідливих часток.

Україна внаслідок війни з РФ втратила чверть економіки: Держстат розкрив підрахунки щодо ВВП

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:30

Українська економіка за підсумками 2023 року збільшилась на 5,3% (зростання реального внутрішнього валового продукту, ВВП). При цьому показники все одно далекі від тих, що були на початок повномасштабного вторгнення РФ. Реальний ВВП становить лише 75% ...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...