З'явився прогноз, що буде з курсом валют в Україні навесні

Ілюстрація: Вісник

Навесні курс валют в Україні залишатиметься стабільним. Про це заявив економіст Ерік Найман, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Кардинальних змін з курсом гривні навесні не буде. Ситуація буде такою ж, як ми спостерігаємо зараз. Тобто, якихось різких стрибків курсу долара очікувати не варто. Як і не варто очікувати різкої ревальвація. Все буде в тих межах, що ми спостерігаємо вже зараз ", - заявив він.

При цьому економіст не виключив, що гривня може трохи зміцнитися. "Можливо, буде незначна ревальвація. Але курс не опуститься нижче 26,5 грн за $ 1", - упевнений він.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...