​Знов скажуть, що "хахлы крадут"? Через Україну значно скоротився транзит російського газу

Рання зима традиційно призводить до скорочення газу у трубі. І це на фоні загальнорічної тенденції падіння транзиту. А коли «Газпром» зриває контракти з поставак глактикного палава європейським контрагентам, улюбени аргумент - «хахлы крадут»

За листопад транзит газу з РФ по території України склав 7,1 мільярда кубометрів, що на 12,3% менше, ніж за листопад минулого року, зазначають Патріоти України. Про це в понеділок, 3 грудня, повідомляє оператор ГТС - держкомпанія Укртрансгаз.

Прокачка природного газу через українську газотранспортну систему в січні-листопаді 2018 року скоротився на 7,4% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року - до 79,162 мільярда кубометрів.


Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...