​Зроблено в Україні: Кияни оцінили зручності новинки, що відповідає кращим європейським зразкам (фотофакти)

Львів’яни та гості міста Лева вже декілька років знайомі з подібним транспортним засобом. Однак масовим він ще не став і в столиці Галичини. Адже хоч і дешевше закордонних аналогів, вартість все одно «кусається»

Трамвай львівського заводу «Електрон». Фото qha.com.ua

На швидкісній трамвайній лінії №3від станції «Старовокзальна» до «Кільцева дорога», закурсував трамвай львівського заводу «Електрон», зазначають Патріоти України.

Трамвай львівського заводу «Електрон». Фото qha.com.ua

Як повідомили в «Київпастрансі», новий трамвай - це модель «Електрон Т5В6», низькопідлоговий п'ятисекційний трамвай. Розрахований на перевезення 285 пасажирів (70 сидячих місць).

Трамвай львівського заводу «Електрон». Фото qha.com.ua

Вартість одного такого транспортного засобу дорівнює 26 200 тис. гривень. Наразі ще один львівський трамвай проходить технічну обкатку у столиці. До кінця 2016 року у Київ мають поставити ще п'ять «рогатих» виробів львівського «Електрону».

Трамвай львівського заводу «Електрон». Фото qha.com.ua

Джерело: qha.com.ua

"Тіньовий" флот РФ, що живить війну проти України, вийшов з-під контролю, - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 15:56

Рішення Заходу встановити граничну ціну на нафту змусило Росію збільшити тіньовий флот. Ці танкери перевозять російську нафту у великих кількостях у такі країни, як Китай, Індія та Іран, за вищими цінами, нагадують Патріоти України. Видання The Тelegra...

Щоб уникнути дефіциту: Фінляндія хоче побудувати завод з виробництва тротилу

неділя, 5 травень 2024, 15:05

Уряд Фінляндії має намір якнайшвидше побудувати на своїй території завод із виробництва тротилу, аби надолужити дефіцит боєприпасів після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, та просить допомоги в НАТО. Про це повідомляють Патріоти України з по...