​А Аваков у курсі? Глава Національної поліції повідомила про скору відставку свого скандального заступника (відео)

Мабуть рішення прийнято на найвищому рівні. Адже ще напередодні голова МВС дуже завзято відстоював генерал-лейтенанта Паскала.

Найближчим часом перший заступник керівника новоствореної Національної поліції Василь Паскал напише рапорт про звільнення. Про це в прямому ефірі програми ТСН заявила керівниця Нацполіції Хатія Деканоїдзе, зазначають Патріоти України.

"Я щойно повернулася з Ужгорода (там приймали присягу 250 нових поліцейських, яких тепер в Україні близько шести тисяч). Ми розминулися з паном Паскалом. Ми розмовляли протягом півгодини. У пана Паскала така позиція: не дивлячись на те, що він вважає, що немає достатніх фактів, доказів, він напише рапорт про звільнення з Національної поліції України.

Бо нам зараз дуже потрібно (і Василь Паскал також так вважає) допомога і підтримка від громадян України, від громадянського суспільства. У нас спільна справа – перебудовувати систему і перебудовувати структуру. У нас спільна справа, де не лише Хатія, і не тільки наша команда, і не лише одна людина і ці поліцейські повинні працювати. Ні. У нас спільна справа і наш успіх буде нашим спільним успіхом. Оце найголовніше.

Ми дуже багато розмовляли і пан Паскал, напевно, скаже більше, і він прийняв рішення написати рапорт про звільнення. Я думаю, що його досвід дуже важливий, він скаже більше. Він пропрацював дуже багато. Але гадаю, що рішення правильне", – сказала Деканоїдзе.

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...