"А Днепр отдадим Аргентине":​ Російський дипломат замахнувся на частину України (відео)

Завкафедрою міжнародних відносин і дипломатії Московського гуманітарного університету Микола Платошкін запропонував Росії окупувати Одесу, Київ і Харків, а ще частину українських міст "віддати" іншим країнам, повідомляють Патріоти України.

Так російський дипломат відреагував на заклик президента України Петра Порошенка до ЄС взяти на себе конкретну відповідальність за Донбасу. В ефірі передачі "Время покажет" на "Первом канале" Платошкін пригрозив очистити Україну від "бандерівської гидоти" і повторив кремлівський штамп про "братські народи".

"Краматорськ був німецьким з 1941 по 1943 рік. Це сумний період для України... Я вважаю, що Херсон потрібно віддати Бразилії, Дніпропетровськ (Дніпро. - Ред.) - Аргентині. А ми візьмемо Одесу, Київ, Харків. Відновимо, будь здоров! І очистимо від бандерівської гидоти, як це сталося після 1945 року. А Волноваха залишиться в резервації. Якщо якась сволота в своїх бандерівських схронах пересиділа повоєнний час, так ми це виправимо. Шухевич теж сміявся, поки його не наздогнала чекістська куля", - замарив російський дипломат.

"Шухевич, перед тим, як його наздогнала чекістська куля, їздив до Криму під чужим прізвищем лікуватися від туберкульозу, який він здобув, сидячи в бандерівському бункері. У наш, радянський, Крим, який був нашим і завжди буде. Возз'єднання України з Росією теж відбудеться!" - додав Платошкін.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...