"А может, Россию кто-то проклял? У них на этой неделе - пинок под зад в ПАСЕ и Томос для Украины", - Береза

Борислав Береза. Фото: facebookУ передчутті проблем і виключення з Ради Європи російські ЗМІ почали підготовку до формування позиції для внутрішнього споживання. Мовляв, це не їх викидають, а вони самі вирішили, пише Борислав Береза, повідомляють Патріоти України.

Кремлівські бубочки, годі шукати собі виправдання. Почніть виконувати резолюції ПАРЄ – припиніть анексію Криму і зупиніть воєнні дії на Донбасі, поверніть усіх українських заручників, утримуваних у Росії, і повертайтеся собі спокійно працювати в ПАРЄ.

Далі будемо вести діалог про російську компенсацію Україні за кримінальні дії Кремля, і цим можна запустити зняття санкцій із РФ. Але Кремль не шукає простих шляхів. Ок, Москво, і далі видаляй собі апендицит через дупу. Ви таке любите.

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...