А потім ще й доб'ють? У Москві заарештували соратника Захарченка "Ташкента"

У соцмережах на одному з телеграм-каналів окупантів з'явилася інформація про арешт "екс-міністра "ДНР" Олександра Тимофєєва "Ташкента", повідомляють Патріоти України.

За інформацією користувачів мережі, терориста нібито затримали в Москві, однак про причини арешту поки немає даних. Так, російська пропагандистка Майя Пирогова з посиланням на слова джерел пише: "Довго з'ясовували, фейк чи не фейк (арешт "Ташкента" - Ред.). Кілька знайомих з Москви підтвердили, що його "прийняли". За що і де утримують, продовжуємо намагатися дізнатися".

Як повідомлялося раніше, Дмитро Трапезніков після того, як його усунули з посади "в. о. голови "ДНР", залишив окупований Донецьк. "Міністр доходів і зборів "ДНР" Олександр Тимофєєв (на прізвисько "Ташкент") теж виїхав до Росії.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...