"Або імпічмент, або ...": У Трампа є лише два варіанти подальших дій, - Піонтковський

Якщо Дональд Трамп все-таки надумає укласти угоду з Путіним, йому буде загрожувати імпічмент.

У Трампа є лише два варіанти подальших дій – Піонтковський
Більша частина представників уряду США виступає проти настроїв Дональда Трампа і його бажання стати партнером російського президента Володимира Путіна, тому американський президент не укладе угоди зі своїм російським колегою, в тому числі і угоди, що стосуються України. Таку думку в блозі висловив відомий російський журналіст Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

«Якщо Дональд Трамп все-таки надумає укласти угоду з Путіним, йому буде загрожувати імпічмент, і він сам буде змушений бігти попереду путінського паровоза. І, якщо проаналізувати зміст останніх заяв, Трамп уже й сам передумав. Він заявив, що Крим потрібно повернути Україні, а також піддав критиці дії Барака Обами, який, на думку Трампа, занадто м'яко реагував », пише Піонтковський. На переконання журналіста, також для Трампа складається і дуже неприємна ситуація через розслідування, яким зайнялася ФБР.

«Розслідування триватиме протягом кількох місяці. Воно закінчиться звинуваченнями на адресу Пейджа і Манафорта. Думаю, що Флінн теж сяде в тюрму. Він досить сильно залежить від російського фінансування», додав Піонтковський.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...