Адвокати Трампа шукатимуть способи нейтралізувати Флінна - The Washington Post

Юристи президента США спробують представити екс-радника глави Білого дому як брехуна, який намагається захистити себе – у разі, якщо він звинуватить президента або його високопоставлених соратників у будь-якій змові проти країни.

Трамп і Флінн. Ілюстрація:abcnews.go.com

Адвокати глави Білого дому збираються розкритикувати достовірність заяв екс-радника Трампа із питань національної безпеки Майкла Флінна, який є фігурантом розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера щодо впливу Росії на вибори у США. Юристи Трампа спробують представити Флінна як брехуна, який намагається захистити себе – у разі, якщо він звинуватить президента або його високопоставлених соратників у будь-якій змові проти США. Про це повідомляє The Washington Post із посиланням на три анонімні джерела, передають Патріоти України.

Адвокати захисту впевнені, що у Флінна немає жодних доказів, які могли б притягнути Трампа чи його команду до слідства, зауважує видання.

"Відтоді, як Флінн погодився співпрацювати зі спецпрокурорм Мюллером, адміністрація президента США шукає способів нейтралізувати його в разі, якщо екс-радник із національної безпеки зробить якісь заяви," – йдеться у статті.

Ще на початку цього місяця Трамп не виключав можливу амністію для Флінна, однак зміна стратегії лідера США щодо свого екс-підопічного є природньою, адже, як зазначають міжнародні експерти, обговорення способів дискредитувати можливого свідка – це перший крок, який розглядають адвокати захисту, додає автор публікації.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...