Агресор заплатить за все: Мін'юст назвав шокуючу суму збитків від анексії Криму

Наразі в міжнародних судах знаходяться два великих позовних кейси.

Ілюстрація: znaj.ua

Україна оцінює збиток, завданий унаслідок російської окупації Криму, в 100 млрд доларів.Про це в інтерв'ю LIGA.net повідомив міністр юстиції Павло Петренко, повідомляють Патріоти України.

"Попередню оцінку ми зробили тільки по Криму: близько 0 млрд. Ця сума буде ще уточнюватися на стадії прийняття рішення. За Донбасу оцінки поки немає - щоб зробити її, туди потрібен доступ. Ми ж не знаємо, де які інфраструктурні втрати", - сказав він.

За його словами, в міжнародних судах знаходяться два великих позовних кейси: один про порушення конвенції з морського права, а другий про порушення двох конвенцій: заборони на фінансування тероризму та расової дискримінації.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...