Аля "многоходовочка": Е-декларування як перший крок спецоперації Заходу по видушенню корупційних гнід в Україні, - Співаковський

Відкриті дані про майно українських чиновників можуть стати серйозною підставою для судової справи - звідки такі статки?

Ілюстрація: ЖЖ"Придут и пересчитают. Тут у нас американское ФБР тихонечко (и, кстати, официально) работает. И там сказали, что у них всё расписано, шаг за шагом, как тут у нас действовать", - пише у своєму блозі президент Международной корпорации "Гранд", повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Сначала, да, пусть заполнят декларации, ничего не подозревая. Зря, что ли Запад додавил эту процедуру? Потом будет изучение… а уплачены ли с них налоги. Заметьте, не происхождение всего добра декларантов, а налоги.

Дальше. То, что некоторые хитроумно «наперёд» задекларировали много миллионов наличных, в наивной надежде, что никто не придёт и не пересчитает, плохо знают ФБР. Придут и скрупулёзно пересчитают. У них это обычное дело.

...Это только так кажется, что всё пройдёт, как с белых яблонь дым. На самом деле, начались необратимые изменения в сторону резкого оздоровления страны, и в первую очередь, её морали, а потом уже и экономики. Главное, все увидели, что в стране таки есть очень много денег. Сколько ни вывози. Значит, на всё хватит".

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...