Американці вже тремтять. Від сміху: Російські військові відреагували на візит есмінця Donald Cook у Чорне море

У РФ стверджують, що під час перебування есмінця USS Donald Cook в «зоні відповідальності» Чорноморського флоту Росії, за ним «будуть вести спостереження за допомогою електронних та технічних засобів».

До Чорного моря прямує есмінець США. Ілюстрація: Главком.

Російські військові відстежують перебування в Чорному морі есмінця США USS Donald Cook (DDG-75). Про це повідомили в Національному центрі управління обороною Росії, передають Патріоти України.

«Сили Чорноморського флоту приступили до спостереження за американським есмінцем керованої ракетної зброї військово-морських сил США USS Donald Cook відразу після його входження в акваторію Чорного моря», – заявляють військові.

Стеження за американським есмінцем проводить сторожовий корабель Чорноморського флоту Росії «Пытливый». У Росії стверджують, що під час перебування есмінця USS Donald Cook в «зоні відповідальності» Чорноморського флоту Росії, за ним «будуть вести спостереження за допомогою електронних та технічних засобів».

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...