Ані Зеленський, ані Тимошенко жодного разу не звернулись до Путіна як до ворога України, - ветеран АТО (відео)

Така "обережність" не може не підштовхнути свідомого громадянина до певних висновків...

Тимошенко і Зеленський вже приготувалися "домовитися"? Ілюстрація: ВВС.

Кандидати у президенти Володимир Зеленський і Юлія Тимошенко жодного разу не звернулись до президента держави-агресора Росії Володимира Путіна як до ворога України. Про це заявив відомий блогер і учасник російсько-української війни Олексій Петров у ток-шоу "Прямий ефір", передають Патріоти України.

"Я його (Зеленського - ред.) особисто не знаю. Досить аналізувати його виступу. "Чудовий" жарт у нього був у 2016 році, коли Україну - країну, в якій він збирається стати президентом - він виставив в ролі актриси порнофільмів. Причому він не жартував, адже міг, з його-то часткою іронії, пожартувати в сторону Кремля, в сторону Путіна стосовно війни, стосовно збитих літаків, збитого "Боїнга", стосовно обстрілу Маріуполя. Я жодного разу не чув.

І найбільший нюанс - я також не чув ... Я спеціально набрався сил, терпіння і прослухав весь виступ на форумі, де висувалася Юлія Володимирівна. І спеціально сидів і слухав. У мене додалося сивого волосся. Знаєте, скільки разів вона звернулася до Путіна як до головного ворога України? Жодного разу. Те ж саме - і Зеленський. Вони не помічають його. І особисто для мене як для громадянина України наштовхує на певні нюанси", - зазначив Петров.

Джерело: Прямий

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...