Арешт екс-міністра Рудьковського в Москві: Стали відомі нові деталі

У Басманному суді Москви повідомили, що затриманий екс-міністр транспорту і зв'язку України Микола Рудьковський був заочно арештований ще у травні 2016 року. Це було пов'язано з підозрою в нападі на російське посольство в Києві у 2014 році, зазначила прес-секретар Басманного суду Юнона Царьова, повідомляють Патріоти України.

"Постановою суду від 26 травня 2016 року був задоволено клопотання органів слідства про обрання відносно Рудьковського запобіжного заходу у вигляді взяття під варту строком на два місяці, яка відраховується з моменту його екстрадиції на територію Російської Федерації або з моменту його затримання на території Росії", - сказала вона.

За словами Царьової, згідно з матеріалами суду, Рудьковському було заочно висунуто звинувачення в нападі на установу, яка користується міжнародним захистом, з метою провокації війни чи ускладнення міжнародних відносин (частина 2 статті 360 Кримінального кодексу РФ).

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...