Армія Ізраїля завдала потужного удару по союзниках Асада (відео)

​У ніч на суботу, 27 жовтня, з сектора Газа по території Ізраїлю було випущено не менше 16 ракет. Ізраїльські військові з відповіддю не забарились. Ізраїльські ВПС вранці 25 жовтня потужно вдарили по 80 об'єктах в секторі Газа.

Спочатку від палестинців прилетіли 14 ракет, вісім з яких були збиті системою захисту "Залізний купол". Через деякий час по Ізраїлю випустили ще дві ракети, повідомляє у своєму Twitter Армії оборони Ізраїлю, зазначають Патріоти України.

Військові вже показали в мережі цілі, які були вражені у результаті ударів у відповідь по Сектору Газа.

Під удар потрапили будівлі, в яких, за даними ізраїльської розвідки, проводилися різні боєприпаси. Про це повідомляє Армія оборони Ізраїлю в Twitter.

Уточнюється, що в результаті дій Військово-повітряних сил Ізраїлю вражена тренувальна база палестинських бойовиків ХАМАС.

Служба тилу заборонила в суботу проводити масові заходи у прикордонних районах: у закритих приміщеннях дозволені збори чисельністю до 500 осіб, на вулиці - не більше 100.

"У нас підвищений тиск і прискорене серцебиття": Путін навчив Німеччину боятися, - німецький журналіст

субота, 11 травень 2024, 6:26

Володимир Путін з його постійними ядерними погрозами став для Німеччини "майстром страху", якому регулярно вдається лякати німецьке суспільство. Таку думку висловив колумніст німецького видання BILD Франц-Йозеф Вагнер. "Він знову домігся цього. У нас п...

Надійної техніки на полі бує стане більше: Канадський виробник броньовиків Roshel відкриє завод в Україні

субота, 11 травень 2024, 5:00

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. . Броньовики Senator початково були створені для операцій правоохоронних органів Північної Америки, ...