"Артуре, ти придурок": Бютівець - Герасимову, коли той говорив про зв'язки Тимошенко з Коломойським (відео)

У Верховній Раді продемонстрували запис телефонної розмови людей із голосами, схожими на голоси Тимошенко і Коломойського.

У Верховній Раді. Фото: Корреспондент.net.

Фракція Блоку Петра Порошенка вимагає публічної інформації про політичні й фінансові домовленості лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко з бізнесменом Ігорем Коломойським. Про це заявив 12 березня у Верховній Раді голова БПП Артур Герасимов, повідомляють Патріоти України.

Герасимов продемонстрував запис телефонної розмови людей із голосами, схожими на голоси Тимошенко і Коломойського. Водночас до трибуни підійшов нардеп від "Батьківщини" Олександр Абдуллін і заявив: "Артуре, ти придурок, просто придурок. Подумай, що ти зараз робиш на всю країну". Відео опубліковано на каналі "Телеканал ZIK" у YouTube.

Джерело: Цензор.НЕТ

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...