Атакувати Україну: Військовий експерт розповів, що Росія задумала в Азовському морі (відео)

Додаткові військові кораблі РФ в Азовському морі, які напередодні приступили до патрулювання, створюють значні перепони для дій українських військових. Їх призначення - атакувати Україну. Таку думку в ефірі ObozTV озвучив військовий експерт Антон Міхненко, повідомляють Патріоти України.

Він додав, що поблизу анексованого півострова чергують судна різного призначення.

"Це кораблі берегової охорони, ФСБ, Чорноморського флоту і тепер там з`явилась Росгвардія. Це погіршує становище для українських ВМС. РФ таким чином охороняє прохід через Керченську протоку. Наслідків тут може бути велика кількість", – пояснив він.

Акцентування уваги Кремля на тому, що вони напередодні випустили бойові катери БК-16 на чергування поблизу берегів окупованого Криму, означає створення інформаційного тиску на російське населення, впевнений Міхненко. Він додав, що ця чергова ідеологічна обробка призначена для виправдання агресивних дій Москви.

"РФ давно готують своїх людей таким шляхом, – що треба захищати Кримський міст, що нібито Україна така агресивна, може його зруйнувати. Росія завжди застосовує інформаційний аспект на громадянах", – сказав військовий експерт.

До президентських виборів в Україні РФ нічого не стане вчиняти, переконаний Міхненко. Він пояснив, що будь-які дії агресора підуть не на їхню користь.

"РФ непередбачувана, але є один момент, – вони спостерігають виборами в Україні. Вони не знають, на кого ставити, але будуть очікувати результатів голосування, щоб після формувати певну політику. Кремль усвідомлює, що будь-які їхні вчинки перед виборами будуть невигідними для них", – впевнений експерт.

Як стало відомо раніше, військові катери Нацгвардії РФ БК-16 5 березня заступили на патрулювання чорноморського узбережжя.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...