​Аваков, зі своєю особливою думкою, тепер має клацнути каблуками і взяти на караул: Президент погодився відправити в Одесу Нацгвардію, - Саакашвілі (відео)

Зволікання з боку вищого керівництва МВС, щоб «підставити» недруга свого шефа, може дорого коштувати державі, на фоні сепаратистського шабашу, котрі влаштовують екс-регіонали в Одесі

Президент Петро Порошенко доручив керівнику Національної поліції та начальнику Національної гвардії ввести в Одесу додаткові підрозділи до 1000 осіб. Про це на телеканалі "112 Україна" повідомив голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі, зазначають Патріоти України.

За його словами, додаткові підрозділи повинні забезпечити "захист громадського порядку в місті".

Нагадаємо, в ніч на 26 квітня в Одесі з гранатомета обстріляли банк. Крім того, вночі невідомі розігнали антимерський майдан. Близько 04:30 ранку невідомі під'їхали на автобусі і почали бити мітингувальників. З числа нападників вдалося затримати кількох осіб. І у відповідь на ці дії активісти заблокували мерію.

Мер Одеси Геннадій Труханов також зробив заяву щодо стався сьогодні вночі розгону мітингу на Думській площі. Труханів заявив про те, що винним у нічному силовий розгін акції є голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі.

Ну і все це радник пана Авакова Іван Варченко назвав «політичними розборками» і не бачив потреби посилювати місцеве МВС додатковими підрозділами.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...