Авакова залишили, щоб Яценюк встиг добігти до кордону, - Саакашвілі про "афери" в Кабміні

Голова Одещини упевнений, що сили колишнього прем'єра у ВР будуть погоджуватися на умови партнерів по коаліції, лобіюючи свої інтереси.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:obozrevatel.com

Україна отримала найнекомпетентніший уряд за всю історію незалежності. Багато професіоналів відмовилися йти в Кабмін під керівництвом Володимира Гройсмана. Про це сьогодні в ході спілкування з пресою заявив глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

"У нас були хороші зам. міністрів, глави департаментів, якісь керівники на місцевому рівні, якісь парламентарії молоді ... Зараз самий бляклий уряд, що складається з другосортних, третьосортних .. багатьох хороших людей туди не запросили, а багато хороших людей відмовилися. Це ненормально", - сказав Саакашвілі.

Голова Одещини заявив, що розвиток подій відбувається за передбаченим ним раніше сценарієм.

"Зараз ми отримали те, про що я попереджав: вони будуть голосувати за уряд при всьому тому, що там залишиться Аваков, щоб Яценюк встиг добігти до кордону, якщо що, щоб поліція за ним не погналася. І друге, щоб в Генпрокуратурі був їх заступник, який заздалегідь попередить, якщо на Яценюка буде порушено кримінальну справу", - зауважив Саккашвілі.

Він упевнений, що сили колишнього прем'єра в Парламенті будуть погоджуватися на умови партнерів по коаліції, лобіюючи свої інтереси.

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...