Автопарк Юлії Тимошенко: У тролейбусі точно не їздить

Автомобільні уподобання Леді Ю, хоча у декларації автомобілі вона і не вказала.

Кандидатка у президенти України У 2017 році не задекларувала жодного автомобіля, та у тролейбусі ви її точно не зустрінете. Патріоти України знайомлять наших читачів з автомобілями, які використовують кандидати на пост президента України.

Про автомобільні уподобання Леді Ю пишуть видання 24 Канал та ТопЖир.


Юлія Тимошенко не є завзятою автолюбителькою, однак можна припустити, що вона уподобала німецькі автомобілі марки Mercedes-Benz і змінює їх лише на новіші. Про це повідомляє ТопЖир. Раніше вона використовувала седан S600 W220 на номерах Дніпропетровської області, а потім її бачили в більш сучасному “Мерседесі” в 221-ом кузові.

До слова, той самий броньований Mercedes S600 L W221 став героєм цікавої історії. Подейкували, що цей седан раніше нібито знаходився в автопарку Віктора Януковича, а потім зник. Втім, прес-служба Тимошенко офіційно спростувала цю інформацію.

У податковій декларації Юлії Володимирівни Тимошенко вказано, що вона не володіє жодним транспортним засобом. А от на її чоловіка Олександра записано кросовер Mercedes-Benz GL 350 CDI 2014 року і раритетну “Чайку” ГАЗ-14 1983 року.

Опублікував: evora

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...