"Азербайджан втратив 200 військових": у Нагорному Карабаху рапортують про численні втрати противника

Міноборони невизнаної республіки також говорить про знищення двох танків та вертольота.

Азербайджанські військові. Фото: espreso.tv.

За час боїв у Нагірному Карабаху із ночі суботи та протягом сьогоднішнього дня азербайджанські сили втратили 200 військовослужбовців. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони невизнаної Нагірно-Карабахської республіки, передають Патріоти України.

«Передові підрозділи Армії оборони НКР ведуть успішні оборонні бої. В цілому, в період боїв з ночі на суботу і протягом дня азербайджанські сили втратили більше 200 військовослужбовців», – йдеться в повідомленні. Поряд із селом Таліш були вбиті 30 азербайджанських військових загону спеціального призначення. Також, було знищено два танка і один вертоліт.

Як зазначили у відомстві невизнаної республіки, азербайджанські військові сили наносять удари не тільки по оборонних пунктах, але й атакують населенні пункти, розміщені в тилу. При обстрілах застосовують бронетехніку, артилерію та установки «Град». У Міноборони невизнаної Нагірно-Карабахської республіки заявили, що втрати понесла і вірменська сторона, дані про загиблих поки що невідомі.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...