"Ба-бах - і тебе немає": Казанський спрогнозував швидку ліквідацію Захарченка і Плотницького

Фото: obzor24.in.ua

Ситуація з так званими "ДНР" і "ЛНР" на Донбасі дуже непередбачувана, і, як показують події, ліквідації ватажка терористів Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького можна очікувати в будь-який момент. Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів журналіст Денис Казанський, повідомляють Патріоти України.

"Ми вже бачили кілька разів злети і, так би мовити, падіння певних людей. Якийсь муляр, судимий Паша Дрьомов, раптово злітає до рівня польового командира і контролює відразу кілька міст - і тут же його, в променях слави недовго купався, в один момент просто підривають в машині. Причому підривають його з 99% ймовірності свої ж. Ось це доля тих людей, які зараз опинилися в цьому проекті. Те ж саме з автомийником Моторолою: короткий період героїзму і потім - ба-бах - і тебе немає" , - нагадав журналіст.

За словами Казанського, навколо Донбасу занадто багато факторів, які нам невідомі.

"Ми розуміємо, що більшість з призначень виробляються на якихось особистих зв'язках і особистих домовленостях, малозрозумілих для нас. Наприклад, я вважаю, що Захарченко тримається досить міцно. Не секрет, що він уже став кумом Суркова (помічника президента Росії Владислава, - ред.), який курирує це все, вони практично родичі. І Сурков до нього, я так розумію, не має якихось претензій. З Плотницьким гірше. Плотницького вони не беруть на якісь публічні заходи, як, наприклад, відкриття пам'ятника в Ростові, яке недавно відбулося. Плотницкий, мабуть, в немилості перебуває", - вважає журналіст.

"Ця проблема комплексна: на кого їх поміняють, чи поміняють. Там накладається дуже багато чинників. Наприклад, кадровий голод. Уявіть, як знайти туди людину, яка б була адекватною, керованою і разом з тим погодилася б на це все. Більшість людей же розуміє, що якщо ти туди йдеш якимось "міністром", ти будеш в світі ізольований. Ти не поїдеш в Америку, ніколи не поїдеш кататися на лижах кудись до Швейцарії, тобі замовлений вхід скрізь. Ти можеш поїхати тільки в Росію, в Казахстан, Абхазію, Білорусь. Ось це твій ареал проживання на все життя або, принаймні, на найближчі десятиліття", - пояснив Казанський.

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...