Багато деталей: Американський політолог оцінив зв'язки Трампа з олігархом з Росії

Фото: gazeta.ru

Спроби президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа дискредитувати розслідування Федеральним бюро розслідувань його можливих зв'язків з російською стороною означає, що йому є, що приховувати. Про це в коментарі "Обозревателю" заявив американський політолог, директор міжнародної некомерційної організації "Євразійська демократична ініціатива" Пітер Залмаєв, повідомляютьПатріоти України.

Політолог відразу зазначив, що бізнес-угоди організації Трампа The Trump Organization з російськими бізнесменами стали приводом для занепокоєння вже давно. Ще в 2008 році середній сина американського президента Ерік Трамп сказав, що у них багато справ з російським бізнесом.

Залман сподівається, що керівник ФБР США Роберт Мюллер візьме до уваги угоду Трампа з російським мільярдером Дмитром Риболовлєвим з продажу земельної ділянки у Флориді за завищеною ціною, але не впевнений, чи призведе воно до серйозних наслідків для американського президента.

"Воно може бути серйозним, але вже цілий рік випливає купа різних фактів, постійні скандали, а віз і нині там. Зараз питання в тому, чи дасть Трамп Роберту Мюллеру довести до кінця своє розслідування. ... Стільки деталей, стільки можливих ситуацій, про які ми не підозрюємо, в тому числі і інцидент з Риболовлєвим, що всі спроби Трампа дискредитувати розслідування наводить на думку, що йому є що приховувати", - вважає політолог.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...