Багатьом псує "плани": Систему е-декларування намагалися зламати понад 300 тис. разів, - розробник

Втім, жодна з них, крім псевдозлому з народними депутатами, не увінчалася успіхом.

Ілюстрація: ЖЖСистема електронного декларування має надійний захист. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив директор компанії розробника системи е-декларування Юрій Новіков, повідомляють Патріоти України.

"Система електронного декларування була захищена ще в серпні. У нас є статистика з того часу, як її почали критикувати. Було понад 300 тис. спроб зламати її, і жодна з них, крім псевдозлому з нашими народними депутатами, не увінчалася успіхом", - зазначив він.

На думку Новікова, зараз критика системи е-декларування має політичний характер. "Система була розроблена навесні, і майже всі державні органи могли її тестувати, процес був відкритий. І чому він загальмувався саме в серпні, коли повинні були приймати рішення, думаю, це все ж більше політичне питання", - сказав він.

При цьому Новиков підкреслив, що його компанія не має доступу до системи після передачі серцевих ключів працівникам НАПКА. " 23 серпня технічним працівникам НАПКА передали паролі доступу до обладнання, паролі були змінені", - зазначив він.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...