Байден розказав Яценюку, що станеться в разі провалу реформ

Дані народу українською владою на Майдані обіцянки треба виконувати, наголосив віце-президент США.

Арсеній Яценюк і Джо Байден. Фото:ru.tsn.ua

Віце-президент США Джозеф Байден підкреслює, що українське керівництво має провести фундаментальні зміни в країні для нинішніх і майбутніх поколінь. При цьому Байден підкреслив: "Історія буде дуже жорстким суддею, якщо буде провал". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на укрЗМІ.

Він заявив, що успіх поточних реформ вплине на майбутні покоління. "Незважаючи на те, що потрібно зробити, багато чого вже було зроблено. Більш того, в кінцевому рахунку, успіх залежить від того, чи виконає це українське керівництво не тільки перед нинішнім поколінням, а й перед наступними.

Наступні покоління подивляться на цей період часу і скажуть, чи зробили те, що повинні були зробити для нас, чи змінили вони фундаментально характер і природу нашої країни", - заявив він після переговорів з прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком в понеділок у Києві.

Він зазначив, що повинні бути виконані дані обіцянки. "Ми повинні ... виправдати тих жертв, які були два роки тому на Майдані", - сказав віце-президент США.

Байден зазначив, що очікування українського народу після Помаранчевої революції не виправдалися через корупцію, інституційну слабкість в державі.

"Я сьогодні був на Майдані. Вклонився Небесній сотні. Надії українців на високому рівні", - підсумував він.

СБУ затримала двох полковників УДО, які готували вбивство Зеленського, Буданова та Малюка (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 13:59

Служба безпеки України (СБУ) викрила мережу агентів 5-ї служби ФСБ РФ, які готували вбивство президента України Володимира Зеленського. Про це повідомила СБУ у Telegram, передають Патріоти України. Повідомляється, що реалізувати зазначені плани мала аг...

Спецслужби Польщі виявили пристрої, які, ймовірно, призначені для прослуховування засідання уряду

вівторок, 7 травень 2024, 11:59

У Катовіце, де 7 травня мало відбутися засідання Ради міністрів Польщі, спецслужби знайшли і демонтували пристрої для підслуховування. Про це інформує Reuters, передають Патріоти України. Як зазначається, у вівторок, 7 травня, Рада міністрів Польщі зби...