"Банда рейдеров устроила беспредел": У Вілкула істерика через перевибори в Кривому Розі

Рішення ВР про перевибори дуже не сподобалося Вілкулу-молодшому, який запевнив, що "Опоблок" все одно братиме участь у виборчому процесі.

Олександр Вілкул. Фото:dniprograd.org

Народний депутат Олександр Вілкул назвав "конституційним бєспрєдєлом" рішення Верховної Ради про перевибори мера в Кривому Розі, де раніше ЦВК оголосила переможцем його батька - Юрій Вілкула. Прол це повідомляють Патріоти України з посиланням на Українську правду.

На думку Вілкула-молодшого, "бєспрєдєл влаштувала банда рейдерів, які фактично просто хочуть захопити Кривий Ріг". Він також додав, що "Опозиційний блок" братиме участь у перевиборах.

Як відомо, раніше народні депутати проголосували за призначення перевиборів у Кривому Розі на 27 березня. Перед тим вранці 22 грудня група жителів Кривого Рогу прийшла під будівлю Верховної Ради вимагати призначення перевиборів мера міста.

Пізніше мітингуючим вдалося прорватися в будівлю парламенту, а потім зайняти балкон Ради.

Перед цими подіями, 20 грудня в Кривому Розі зібралося чергове народне віче, учасники якого зібралися виїхати до Києва для участі в мітингу під стінами Верховної Ради.

Після виборів міського голови 15 листопада в Кривому Розі тривають протести проти визнання результатів виборів. Згідно з даними Центральної виборчої комісії, на виборах мера Кривого Рогу переміг Юрій Вілкул з різницею в 752 голоси.

У штабі його опонента Юрія Мілобога заявили про фальсифікації і вимагають перерахунку голосів на деяких дільницях.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...