Батарейку здуло? Мережу підірвало фото "дивного" Путіна

Користувачів інтернету, які недавно обговорювали зникнення президента Російської Федерації Володимира Путіна, схвилювало його нове фото. Відповідний знімок на своїй сторінці в Twitter розмістив журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, повідомляють Патріоти України.

"Валаам - одне з дзеркал Росії": Путін третій рік поспіль приїжджає в валаамську обитель на святкування пам'яті преподобних Сергія і Германа", - зазначив він.

У той же час користувачі мережі помітили, що з обличчям Путіна щось не те. "Невдало вставлений чіп або здуття батарейки?" - написав один з користувачів мережі.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...