Бацька прогнувся перед Кремлем: Білоруська армія готова захищати Росію від Заходу - Лукашенко

Президент Білорусі запевнив, що "білоруська армія оснащена найсучаснішою зброєю і здатна дати відсіч будь-якому агресору".

Олександр Лукашенко. Фото:censoru.net

Президент Білорусі Олександр Лукашенко стверджує, що Росія може розраховувати на підтримку з боку білоруської армії на західному напрямку. Про це він сказав у п'ятницю під час зустрічі з депутатами, повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

"Ми разом з російським народом, росіянами, будемо захищати нашу спільну вітчизну на не менш важливому для Росії західному напрямку... На цьому західному напрямку ми будемо тут вмирати, захищаючи Білорусь і Росію", – сказав Лукашенко.

Він додав, що "білоруська армія оснащена найсучаснішою зброєю і здатна дати відсіч будь-якому агресору".

"Ми можемо говорити про повну модернізацію нашої армії, ми її практично закінчили. Ми її пристосували до тих можливих воєн, які можуть бути розв'язані проти нашої держави – від боротьби в інформаційному просторі до гарячої війни", – заявив Лукашенко.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...