"Бенкетний варіант": У мережі знайшли ще одного "двійника" Путіна (фото)

Користувачі мережі помітили, що раніше президент Росії Володимир Путін вільно володів німецькою мовою, проте на весіллі глави МЗС Австрії ці знання кудись зникли, повідомляють Патріоти України.

"Звернув увагу, що "Путін" зовсім забув німецьку мову. А раніше на ній шпарив вільно. Лінгвісти, таке буває?" - написав у Twitter Pavel Pryanikov.

І отримав відповідь: "Такого не буває. Якщо людина системно (а не на слух) вивчала іноземну мову, активно використовувала її у професійній діяльності та жила у країні, де нею говорять, вона все одно - хай не дуже швидко - але зможе сказати кілька простих фраз".

При цьому користувачі заявили, що на весіллі побував "бенкетний варіант" Путіна. І тут же обурилися: "Що? Не можна його навчити?".


У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...