Без "симуляцій": Насіров вперше розповів про своє самопочуття після госпіталізації (відео)

Каже, що мав "великий гіпертонічний криз".

Скріншот

Відсторонений від посади голови ДФС Роман Насіров вперше прокоментував стан свого здоров'я, повідомляють Патріоти України.

"Хочу запевнити всіх, що, на жаль, мій фізичний стан погіршився за останні дні, і в цьому немає жодної краплі симуляції", - заявив Насіров.

За його словами, у нього був "великий гіпертонічний криз", і, за словами лікарів, це міг бути "передінфарктний стан".

"На сьогодні, включаючи ті процедури, які були зроблені, і враховуючи, що останні два дні в дійсності не було можливості проводити ні медичні процедури, ні навіть банально приймати їжу, на сьогодні він (стан здоров'я, - ред.) залишається досить слабким", - сказав Насіров.

Він запевнив, що сподівається, що лікарі допоможуть поставити його на ноги, щоб він міг взяти участь у засіданні суду в Апеляційному суді і "відстоювати свої інтереси". Крім того, Насіров підкреслив, що у нього не було "бажання і плану" покинути країну.

Переговорну позицію, яку виробить саміт миру у Швейцарії, передадуть Росії - прессекретар Зеленського

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:17

Саміт миру, який відбудеться у червні у Швейцарії, виробить спільну переговорну позицію, яку передадуть Росії. Про це прессекретар президента України Володимира Зеленського Сергій Никифоров заявив 3 травня "Німецькій хвилі", передають Патріоти України....

Допомагали своїй злочинній державі: У Фінляндії затримали російських студентів

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:05

Трьох громадян Росії підозрюють у експорті товарів подвійного призначення з Фінляндії до іноземних держав. Студенти – двоє 25-річних хлопців та 18-річна дівчина – за рішенням суду перебуватимуть під вартою, поки триває слідство. Про це пише Yle, переда...